garduri electrice – despre noi

Probabil suntem cea mai veche firma din Romania, care se ocupa cu profesionalism cu garduri electrice pentru aproape orice intrebuintare. Specialistii nostrii au o vechime de peste 14 ani in domeniu, cu o experienta care cuprinde diferite domenii de intrebuintare incepand cu garduri electrice pentru animale de casa, gradini zoologice, protectia impotriva ursilor, pradatorilor, protectia culturilor contra mistreti, garduri electrice antiefractie. La cerere ne deplasam la client si oferim sfaturi sau solutii pentru fiecare caz aparte, fie un gard pentru elefanti sau tigri dintr-o gradina zoologica, fie un gard permanent pentru vite de carne, sau o ferma de melci.

CAND SA NE CONTACTATI?

– daca doriti sfaturi si solutii realiste de la profesionalisti cu probabil cea mai vasta experienta din domeniu

– daca doriti sa profitati de solutii personalizate pentru fiecare cerere aparte

– daca apreciati calitatea superioara a componentelor oferite: suntem firma cu cel mai mare volum de vanzari al produselor GALLAGHER pentru Romania – toate produsele noastre sunt de origine Noua Zeelandeza, de calitate profesionala, intre cele mai bune pe plan mondial

– daca doriti un raport pret-calitate de neegalat

– daca v-ati saturat de calitatea obisnuita de pe piata autohtona de un singur sezon si lipsa de profesionalism

Garduri electrice Gallagher

Componentele de gard electric Gallagher sunt de o calitate exceptionala. Gallagher este probabil cea mai buna marca din domeniul gardurilor electrice. Toate componentele sunt de origine Noua Zelandeza, si firma are o experienta de peste 120 de ani in domeniul fabricarii gardurilor electrice.

Componente gard electric jupiter

Aceste componente sunt de o calitate foarte buna la un pret de neegalat.